Szolgáltatások

Rovar-rágcsáló- és kártevőírtás

Rovar-rágcsáló- és kártevőírtás

Rágcsálóirtás

Vállaljuk lakó-, gazdasági és ipari területek , szemétlerakó- és állattartó telepek, eü. intézmények, élelmiszerek előállításával, tárolásával forgalmazásával kapcsolatos helyek, boltok, piacok, vásárcsarnokok stb. rágcsálómentesitését és a mentesség fenntartását!

A munkavégzéshez felhasznált irtószerek a WHO ajánlása és az OEK szakvéleménye alapján az OTH által engedélyezettek és szakszerű felhasználás során az emberekre és a környezetre veszélytelenek!

Rovarirtás

Vállaljuk egészségügyi és oktatási intézményekben, vendéglátóhelyeken, élelmiszeripari üzemekben,szállodákban üdülõkben, mozikban, színházakban, szórakozóhelyeken stb. a rejtett életmódú, egészségügyi szempontból káros rovarok irtását, és az elért rovarmentesség fenntartását.

Fertőtlenítés

Vállaljuk korszerű anyagokkal gombák, baktériumok, vírusok ellen épületek, üzemek, helyiségek, öltözök,berendezések stb. permetezéssel vagy gázosítással történő fertőtlenítését. Az ideális fertőtlenítőszer baktériumőlő, gombaölő, virusölő, nem korróziv, emberre nem mérgező és szerves anyagok jelenlétében is kifejti hatását! Felületaktiv és nincs szermaradványa, valamint hosszú ideig megőrzi a hatását!

Date

2015. január 23.

Categories

Szolgáltatás

Elérhetőségek

7400 Kaposvár, Kaposrét sor 59.
+36 30 692 3460
info@csoriextremtakaritok.hu
adószám: 73077587-1-34

 

Fontos információk

Hasznos tudnivalók

© 2018. Minden jog fenntartva.

Search